ÖZEL BABAOĞLU ANADOLU LİSESİ 2018-2019 YILI MEZUNİYET BALOSU

Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının sonunda dördüncü mezunlarını verdi. Törene protokolden Anadolu Lisesi Kurucumuz Sayın Ali KONUKSEVEN, Babaoğlu Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi sayın Hilmi ERDOĞDU, Müdürümüz sayın Şenol ERKAN, Özel Babaoğlu İlköğretim Kurumları Müdürü sayın Mustafa Ün katıldı. Açılış konuşmasını yapan okul müdürümüz sayın Şenol ERKAN; “Sevgili 2019 mezunları. Bugün, sizin o bir an önce çıkarmak için can attığınız giymesek dediğiniz okul üniformasıyla son günleriniz. Ne aynı sıralar, ne aynı sınıflar, ne aynı koridorlar paylaşılmayacak bundan sonra. Bu gün, bitse de gidelim dediğiniz okul günlerin sonuncusu. Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi herkesin hayatında bir parça olarak kalacak bundan sonra. Bir tek sizler, hayatınızın sonuna kadar, birer Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi mezunu olarak kalacaksınız. Hepinize gecemize katıldığınız için teşekkür ederim.”dedi. Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi Kurucumuz Sayın Ali KONUKSEVEN; “Sevgili Mezunlarımız; Sizleri lise yıllarında başarılı bir eğitimin sonunda bir üst eğitime veya iş hayatına uğurluyoruz. Eminim okulumuzla ilgili çok renkli anılarla ayrılıyorsunuz. Sevgili gençler hayatınızın sonunda nerede olacağınızı bilmek istiyorsanız, nereye gittiğinizi bilmek zorundasınız. Hedefe ulaşmada size yolunuzu; aldığınız eğitim, iradeniz, azim ve kararlılığınız gösterecektir. Önünüze belki bir sürü engel çıkacak, bocalayacak, zorlanacak, tökezleyecek fakat asla yılmayacaksınız. Hepinizi tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum.”dedi. Konuşmalarının ardından mezuniyet yemeğimiz ve ardından öğrencilerimizin diplomaları takdim edildi. Babaoğlu Eğitim Kurumlarında bir ilk de yaşandı Babaoğlu Anadolu Lisesinden mezun olan öğrencimiz Deniz Han 12 yıllık eğitim-öğretim hayatını Babaoğlu Eğitim Kurumları bünyesinde tamamlamış olup okulumuzdan mezun olmuştur. Öğrencimize bir anı niteliği taşıyan teşekkür plaketini Kurucumuz Ali Konukseven takdim ettikten sonra öğrencilerimiz müzikler eşliğinde mezuniyet coşkusunu yaşadılar. Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi Ailesi olarak öğrencilerimize gelecek hayatlarında başarılılar diliyoruz.