ÖZEL BABAOĞLU ANADOLU LİSESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI TAMAMLADI

Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi bugün 2018-2019 eğitim-öğretim yılının sonu ile birlikte 4. Yılını tamamladı ve bu 4 yılda Karaman ilinin en niteikli Özel Anadolu Lisesi olduğumuzu mezun öğrencilerimizin Üniversite yerleştime başarısı, sportif faaliyetlerde başarımız, bilgi yarışmalarında olan başarımız, kurs ve seminerlere önem vermemiz, kariyer günlerinin öğrencilerimize kazandırdıkları ile başarımızın temel nedeninin Okul Kurucumuz Sayın Yılmaz Babaoğlu’nun “Başarıya giden yolun ilk anahtarı insanları sevmektir.” Sözünü benimsememizdir. Kurucu temsilcimiz Ali Konukseven, Müdürümüz Şenol Erkan, Müdür Yardımcımız Deniz Altunay, Okul Aile Birliği Başkanı Elif Kaymazlı ve öğretmenlerimizin öğrencilerimize karnelerini vermesi ile 2018-2019 yılının son zili ile çaldı. Törende Konuşan okul müdürümüz Şenol Erkan ; “Sevgili öğrenciler ve öğretmen arkadaşlarım 1 yılımızın özetini yapacak olursak öğretmenlerimizin öğrencilerimizi yetiştirmek öğrencilerimizinde öğretmenlerin deneyiminden bilgisinden en iyi şekilde yararlandığını ifade edebilirim. Tatil dönemi çok kritik bir dönemdir tatil de öğrencilerimizin enerjilerini atma dinlenme dönemidir bunun yanında sezon içinde aldığı dersleride unutmaması için tekrarlar kaçınılmazdır.  12. sınıflar artık okulumuzdan mezun olmuştur sizlerde hayatınızın geri kalanında başarılı bir üniversite ile devam etmenizi temenni ederim. 1 dönemin içinde okulumuzun başarısını paylaşmak gerekirse bizler Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi olarak bir aileyiz. Başta özverili ve yoğun çalışmalarından dolayı öğretmen arkadaşlarıma, öğrencilerimizin ulaşımını güvenle sağlayan servisçi arkadaşlarımıza, okulumuzun kantin ve personeline, değerli velilerimize teşekkür ederim.  Herkese iyi tatiller diliyorum saygılar sunuyorum. ”ifadelerini kullandı.