ÖZEL BABAOĞLU ANADOLU LİSESİ MÜDÜRÜMÜZÜN 2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ KONUŞMASI

Okul Müdürümüz Sayın Şenol Erkan 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı açılış konuşmasında; “Bugün yeni bir öğretim yılına başlamanın heyecanı içerisindeyiz. 2019-2020 Öğretim Yılının tüm Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi ailesine ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Eğitimin en vazgeçilmez hizmet olduğuna inanan ve her şeyin insanı sevmekle başladığının bilinciyle ve sorumluluk duygusu içinde huzurunuzda olmanın mutluluk ve sevinciyle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri olarak; hayata gülümseyen, mesleğini benimseyen, görevini önemseyen eğitim kadrosuyla gençlerimizi; eğitimin, bilimin öngördüğü kurallar ve koşullar içinde; sevgi, saygı ve hoşgörüye dayalı bir ciddiyetle, yeteneklerinin el verdiği en üstün başarıya ulaştıracağımıza inancımız ve güvenimiz tamdır.
Sevgili öğrencilerim,
Belirttiğim hususları dikkate alarak sizden istediğim ülkemizin milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimsemeniz, bu değerleri koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına saygılı bireyler olarak sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren birer Türk vatandaşı olmanızdır.
12. Sınıfı tamamlayarak okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz de başarılı bir şekilde üniversitelere yerleştiler. Aramıza yeni katılan tüm öğrencilerime de tekrar hoş geldiniz diyorum. Sözlerimi burada bitirirken, yeni eğitim-öğretim yılının sağlık, mutluluk ve başarılar getirmesini dilerim.”dedi.