ÖZEL BABAOĞLU ANADOLU LİSESİ VE KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ FEDEK PROJESİ İMZALADI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi önceki günlerde okulumuza gelerek okul müdürümüz Şenol Erkan ile FEDEK projesi hakkında bilgi alışverişinde bulunmuşlardı. Dün Üniversiteye davet edilen Okul Müdürümüz ile KMÜ arasında FEDEK projesi imzalanmıştır. Farklı Disiplinlerdeki Fen,Edebiyat,Dil, Tarih ve Coğrafya Fakülteleri için akreditasyon,değerlendirme ve bilgilendirme çalışmaları yaparak Türkiye'de FEF öğretiminin kalitesinin yükseltilmesine katkıda bulunacaktır. Ayrıca üniversite son sınıfında okuyan öğrencileride kapsamakta olan proje karşılıklı anlaşma ile imzalanmıştır. Dün KMÜ’de bizleri misafir eden Rektör Yrd.Ercan OKTAY ,Fen Fakultesi Dekanı Prof.Dr.İbrahim YİLMAZ ,Bölüm Başkanı Prof.Dr .Ahmet İpek ve Prof.Dr.Eylem Güzel KARPUZ ile yemekli toplantı gerçekleşti.Misafirperverlikleri için teşekkür ederiz .