ÖZEL BABAOĞLU ANADOLU LİSESİ SOSYAL MESEFEYE UYARAK VE MASKE KULLANARAK CANLI DERSLERİNE OKULUMUZDA DEVAM EDİYOR

Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi İdarecileri ve öğretmenleri olarak öğrencilerimizin bu zor dönemde derslerinden uzaklaşmaması ve uzaktan eğitim almaları konusunda özveri ile çalışmaktadır.
Kurucu Müdürümüz Ali Konukseven “Öğrencilerimiz YouTube kanalımızdan, canlı yayın derslerimizden, online testler ve deneme sınavlarımız ile, öğrenci kontrol yöntemi ile çalışmalarımız öğrencilerimiz için devam etmektedir. Biz Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi İdareci ve öğretmenleri olarak öğrencilerimize uzaktan canlı eğitim vermeye devam ediyoruz. Canlı derslerimizde yoklama alarak öğrencilerimizin katılmaması durumunda velimiz ile iletişime geçmekteyiz. Eğitimlerimiz bu süreç sonlanan dek devam edecektir. Bu süreçte ilk önce Öğretmenlerimize gösterdikleri fedakarlık için, öğrenci ve velilerimize de yaptığımız çalışmalara canlı derslere katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Bizler okulumuzda sosyal mesafeye uyarak ve maske kullanarak canlı yayınlarımıza devam etmekteyiz. Sizler evlerinizde kalın kendiniz ve sağlığınız için güvende olun.”