KARAMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MEVLÜT KUNTOĞLU OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

Karaman Milli Eğitim Müdürü Sayın Mevlüt Kuntoğlu ve Şube Müdürü Sayın İbrahim İbrahimoğlu okulumuzu ziyaret ettiler. Kurucumuz Ali Konukseven ve Müdürümüz Şenol Erkan’dan okulumuzda uygulanan eğitim-öğretim hakkında bilgi alırken bu sene uygulamasına başladığımız online sınavları yerinde incelemek isteyen Milli Eğitim Müdürmüz Kuntoğlu Online sınav yapılan sınıfı ziyaret ederek online sınavlarımız hakkında detaylı bilgiler aldı ve öğrencilerimizin online sınavlar hakkında düşüncelerini öğrenen Sayın Kuntoğlu Okul yönetimimize bu sistemi uygulamalarından dolayı teşekkürlerini iletti. Kurucu temsilcimiz Ali Konukseven ve Müdürümüz Şenol Erkan Sayın Kuntoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.