ÖZEL BABAOĞLU ANADOLU LİSESİ İLE KARAMAN ANADOLU LİSESİ KARDEŞ OKUL PROJESİNDE BULUŞTU

Karaman Anadolu Lisesi ile okulumuz Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi adına Karaman Anadolu Lisesi Müdürü Memiş Arıcılık ve Okul Müdürümüz Şenol Erkan önderliğinde  “Kardeş Okul Protokolü” imzalandı. Okulumuz dün Kardeş okulumuz olan Karaman Anadolu Lisesi’ni ziyaret etmişlerdi bugün ise Karaman Anadolu Lisesi okulumuza bir ziyarette bulundular. Ziyaretlerde yapılacak olan projeler hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.