BURSLULUK SINAVIMIZA REKOR KATILIM

8. Sınıflar özel bursluluk sınavımız dun rekor bir katilim ile gerçekleşti. Okulumuzun her yıl gerçekleştirdiği bursluluk sınavlarımızın ilk bölümü geçen hafta 9-10 ve 11. sınıf öğrencilerimize yoğun katilim ile gerçekleştirilmişti dün yapılan 8. sınıflar için bursluluk sınavımıza rekor bir katılım gerçekleştirildi. Genclerimiz ÖZEL BABAOĞLU ANADOLU LİSESİ’nin farkını yasamak ve %100’e kadar olan bursluluk imkanlarından faydalanmak icin ter döktüler. Okul müdürümüz Şenol Erkan; “Her yıl olduğu gibi Karaman halkımızın okulumuzun bursluluk sınavına gösterdiği ilgiden dolayı onurluyuz. Bizler de Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi yoneticileri ve öğretmenleri olarak bu onura layık olmak için her yıl yenilikler yapmaya eğitimimizi daha kaliteli hale getirmek için tüm mesai arkadaşlarımız ile birlikte özveri ile çalışıyoruz. Bursluluk sınavına katılan tüm öğrencilerimiz ve velilerimize ve gösterdikleri ilgiden dolayı Karaman halkımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederim.”dedi.