ÖZEL BABAOĞLU EĞİTİM KURUMLARINDA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI

Yaklaşan Ramazan bayramı nedeniyle yapılan bayramlaşma töreni, Özel Babaoğlu Anadolu Lisesinde yapıldı. Bayramlaşmaya Bifa A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Necati Babaoğlu ve Genel Müdür Mustafa Pınarbaşı Anadolu Lisesi Kurucusu Ali Konukseven Ortaokul Kurucusu Hilmi Erdoğdu, Anadolu Lisesi Müdürü Şenol Erkan, Babaoğlu Eğitim Kurumları Müdürü Mustafa Ün katıldı. Sayın Babaoğlu, tüm Babaoğlu okul personeli ile bayramlaşarak, geleneklere bağlılığı ve insana değer vermeyi bir kez daha göstermiş oldu. Sayın Necati Babaoğlu; bayramlaşma sonunda bir konuşma yaptı. Konuşmasında, “Bizler Babaoğlu ailesi olarak eğitim alanında siz değerli öğretmenlerimiz ile birlikte ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı okul öncesi eğitim ile başlayıp Üniversiteye kadar öğrencilerimize eğitim vermekteyiz birlik ve beraberliğimizin her zaman bu şekilde kalması dileğiyle Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.” Dedi.Özel Babaoğlu Egitim Kurumu Kurucuları Ali Konukseven ve Hilmi Erdoğdu :”Babaoğlu Ailesi, her bayramda olduğu gibi Ramazan Bayramı öncesinde de bizleri sevindirdi, değer verdi, yanımızda oldu. Katılımlarından dolayı Bifa A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Necati Babaoğlu ve Genel Müdür Mustafa Pınarbaşı’na teşekkür ettiler. Bayramın birlik ve beraberliğe çok ihtiyacı olan ülkemize, ilimize, öğretmenlerimize ve personellerimize bizden desteklerini esirgemeyen öğrenci velilerimize ve bütün öğrencilerimize, sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ederiz.” Diyerek bayramlaşma töreni toplu fotoğraf çekinilerek son buldu.