Okulumuz Hakkında

2015-2016 eğitim öğretim yılında açılan Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi eğitime inancı tam olan profesyonel bir kadroya sahip olmakla birlikte açtığı vizyon ve üstlendiğimisyonun hayata geçirilmesi konusunda aldığı önlemleri ve sistem yaklaşımlarıylaöğrenci merkezli eğitim anlayışını benimsemiş bulunuyor.
Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi’nde toplamda 456 öğrenci kapasiteli 19 Derslik, Bilgisayar, Müzik, Resim, Fizik, Kimya ve Biyoloji Laboratuvarı, Kapalı Halı Saha, Kapalı Spor Salonu, 3 Basketbol Sahası, Kütüphane, Yemekhane ve Revir bulunuyor. Sosyal aktiviteler ile kulüp derslerinin de yapılabileceği okulda, öğrencilerin kendilerini geliştirebilecekleri ve yeteneklerini ortaya koyabilecekleri aktivitelerle yenilikçi bir eğitim anlayışı sunuluyor.