ÖZEL BABAOĞLU ANADOLU LİSESİ GÖRKEMLİ BİR PROGRAMLA “19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI” KUTLADI

Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırladığı 19 Mayıs ATATÜRK’ü Anma Gençlik ve Spor Bayamını bugün Yılmaz Babaoğlu Konferans salonunda velilerimiz öğretmenlerimiz ve tüm öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleşti. Programın Açılış Konuşmasını yapan Müdürümüz Şenol Erkan; “Değerli Öğretmen Arkadaşlarım ve Sevgili Öğrenciler, Bugün, milletimizin Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlayan kurtuluş mücadelesinin ilk adımının atıldığı gün olan 19 Mayıs’ın 100. yıldönümü. Büyük bir anlam ve öneme sahip olan bugünde hepinizi en içten saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Unutmayınız ki, Atatürk’ün 19 Mayıs’ta milli duygular içerisinde Samsun’da attığı ilk adım, Türk milletinin bağımsızlığını kazanmada ve Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşu yolunda atılmış en önemli adımdır. İşte buyüzden, Türk milletinin, vatanı ve değerleri için verdiği onurlu mücadelenin adı olan 19 Mayısın 100 yıldönümüne ulaşmanın mutluluk ve heyecanını yürekten hissetmekteyiz. Sevgili Gençler; Biliyoruz ki sizler, Türk milletinin geleceği, yarınlarımızın teminatısınız. Yarınların sorumluluğunu üstlenebilecek şekilde, nitelikli, bilgili ve ideal sahibi insanlar olarak yetişmeniz için bizler elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Sizlerinde “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır” sözünü rehber edinerek çok çalışıp, ilerde şahsınıza verilecek olan görevi en iyi şekilde yapacağınızdan asla şüphemiz yoktur. Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınızı tebrik ediyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum” ifadelerini kullandı. Daha sonra programımız Lirik Dans gösterisi, Zeybek oyunu, Okunan Şiirler, Modern Dans Gösterisi, İngilizce Koro ve Şarkıları, Almanca şarkı performansı ve son olarak Gençlik Korosu ve Oratoryo ile programımızı tamamladık. Program sonunda Kurucumuz Ali Konukseven ; “Böyle güzel bir programı bizlere sunduğunuz için emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederim.”dedi.